Nieuwetijd Energie

Home

Contact en
Tarieven

De kracht van ademen

Sandplay

Wie ben ik

Links

Reacties

Energetische
behandeling

Inschrijven voor wekelijks mailtje van Je-blije-pad-lopen

Je-blije-pad-lopen

Voorbeelden van:

 wekelijks mailtje

van Je-blije-pad-lopen

*(Je e-mail adres en naam wordt alleen gebruikt voor dit wekelijkse mailtje die je gaat krijgen via Laposta.
Onderaan elk wekelijkse mailtje zou je je weer af kunnen melden, je gegevens zijn dan ook weg.)

Ervaringen

Toen ik in een diepe crisis zat en mijn lichaam begon tegen te werken heb ik een afspraak gemaakt bij Françoise. In de loop van de tijd is zij erin geslaagd vele bij mij niet eens bekende blokkades weg te werken en mij meer lucht te geven. Stapje voor stapje leerde ze mij naar mijzelf te kijken en mijzelf te waarderen. Ze haalde mij uit mijn comfortzone waardoor ik meer energie heb. Ik ging meer openstaan naar wat buiten mij gebeurde. Ik neem nu ook meer eigen verantwoording en leg de dingen niet bij de ander. Mijn ervaring is zeer positief en ik zie het weer helemaal zitten en ben veel meer aanwezig Dat is niet alleen goed voor mijn omgeving maar vooral voor mijzelf.

Ik gun dit iedereen

Liefs van Marcel

********

Enige jaren geleden heb ik mijn pols gebroken.Ik kwam in het gips te zitten maar de pijn bleef aanhouden. Na onderzoeken in het ziekenhuis bleek het dystrofie te zijn. Mijn vingers en pols waren stijf en mijn schouder ook.
Toen volgde een traject van inspuitingen en fysiotherapie en uiteindelijk werd mij verteld dat ik maar moest leren leven met de pijn en de stijve vingers.
Na een intensieve behandeling bij Françoise kan ik al mijn vingers weer helemaal bewegen en mijn pols is een heel stuk soepeler geworden.
Zo ook zat ik midden in een depressie en mede door de liefdevolle behandelingen bij Françoise en haar enorme kennis heb ik mezelf hervonden en bewandel ik nu mijn pad met de nog nodige ondersteuning van Françoise in vreugde. Door Françoise heb ik mijn leven terug gekregen en daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor.
Lieve mensen, zit je niet goed in je vel, maak een afspraak met Françoise en geniet weer. Warme groet Gerlanda

*********************

Graag wil ik iets vertellen over de sessies bij Françoise.Zij heeft mij begeleid op mijn weg van over-leven naar leven.Françoise laat mij weer ontdekken hoe ik vreugdevol, genietend en liefdevol in het leven kan staan. Ook leert Françoise mij om weer in kontakt te komen met mijzelf, de natuur en het grote geheel. De kracht van Françoise is bijzonder, warm en vol liefde. Geen sessie is gelijk, maar haar bijzondere manier van werken, geeft, dat ik na een sessie, weer heerlijk ontspannen en energiek huiswaarts keer.  Antoinetty

**********************

Ik wil graag iets vertellen maar telkens als ik iets bedenk vind ik dat het niet genoeg de lading dekt en wat ik ook bedenk, het zal nooit precies weergeven wat ik voel of hoe dankbaar ik ben dat ik Françoise heb leren kennen. Al met al wil ik het volgende zeggen:

Wat Françoise voor mijn leven heeft betekend is niet in woorden uit te drukken. Waar eerst onzekerheid, angst en woede de boventoon voerden, is nu blijdschap, wijsheid en rust. En dat had ik allemaal al in mij..... Arien

********************

Toeval bestaat niet! Daar ben ik inmiddels van overtuigd. Want op een bijzondere manier heb ik Françoise ontmoet. Françoise kwam werken bij dezelfde werkgever als ik, in hetzelfde gebouw. We raakten in gesprek en al heel snel won Françoise mijn vertrouwen.  

Ik zat toen niet lekker in mijn vel en kon hier heel goed met haar over praten. Francoise is een bijzondere vrouw met verschillende gaven. Met verschillende technieken begeleidde Françoise me in het los laten van belemmeringen/blokkades om zo weer bij mijn eigen pure kern te komen. Hierdoor kreeg ik veel meer ruimte voor mezelf, waardoor ik weer intenser van het leven kon gaan genieten. De behandelingen bij Françoise heb ik als heel bijzonder ervaren. Met haar grote kennis en kunde werd er altijd weer liefdevol gewerkt aan de emoties/zaken die op dat moment 't meest nodig waren. Dat voelde erg fijn, goed en ook heel veilig. Mijn doel heb ik nog niet helemaal bereikt, maar dankzij de begeleiding, behandelingen, gesprekken en tips van Françoise ligt deze wel binnen handbereik.

Ik wens Françoise heel veel succes met haar uitgestippelde pad anderen te begeleiden naar hun pure kern. Nog meer wens ik dat iedereen die net als ik, weer intensiever van het leven wil genieten, de weg naar Françoise's praktijk weet te vinden. Françoise, hartelijk dank voor alles! Jacqueline